Urban Otthon

Urban Otthon – Nem csak városiaknak

Az Urban Otthon eladó családi házak és eladó nyaralók értékesítésével foglalkozik Nógrád megyében és a keleti agglomerációban!

Szilvási Ágota ingatlanszakértő

Szilvási Ágota ingatlanszakértő vagyok. A tanárként végzett munkám során sok-sok évig foglalkoztam emberekkel, majd menedzserként belekóstolhattam az üzleti világba.  2021 elejétől egy nagy franchise cég irodájában kezdtem el ingatlanközvetítőként dolgozni, és még abban az évben megszereztem a tevékenység végzésére jogosító oklevelem.

 

Most elérkezettnek láttam az időt, hogy önálló, független szakértőként működjek, ahol megszerzett tapasztalataimat és tudásomat széleskörűen használhatom. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok, felnőttként is több diplomát szereztem, illetve azóta is újabb és újabb kompetenciákat sajátítok el. Folyamatosan fejlesztem az ingatlanpiac változásai által megkövetelt műszaki és szakmai tudásomat.

 

Az ingatlan eladás-vásárlás érzékenyen érint minden szereplőt. Van, aki álmai otthonát keresi, van, aki pedig kénytelen azt eladni.

 

Különböző élethelyzetekben – ha bővül a család; ha munka, válás vagy más életkörülmény miatt költözésre kerül sor; ha ingatlant örökölt, és rendezni kellene annak sorsát – egy ingatlan értékesítésében számtalan lehetőség és különböző megoldás érhető el. Arra törekszem, hogy mindenki egyéni, az élethelyzetéhez illő, személyre szabott figyelmet kapjon, hogy ügyfeleim számára megtaláljam a legideálisabb vevőt vagy a tökéletes ingatlant.

 

Alázat, maximalizmus, türelem, empátia – vallom, hogy az ingatlanközvetítő munkához elengedhetetlen tulajdonságok. Én ennek mentén végzem a munkám nap, mint nap.

 

Az alábbi feladatokat látom el a szerződéskötés után:

- személyesen felmérem a lakás adottságait, és elkészítem az alaprajzot

- a fotózást elvégzem vagy kiszervezem

- az ingatlanhirdetés elkészítése a megfelelő marketingszöveggel, elhelyezése a legfontosabb fórumokon, úgy, hogy az a legjobb találatokat érje el

- fogadni és szűrni a megkereséseket, hívásokat, bemutatni az ingatlant a potenciális vevőkörnek

- irányítom az ár-alku folyamatát

- segítem az adásvétel létrejöttét, vitás kérdésekben rendelkezésre állok

- beszerzem a szükséges dokumentációkat, okiratokat, például a térképvázlatot és a tulajdoni lapot.

 

Megfelelő tapasztalattal, felkészültséggel, árazással és marketinggel minden ingatlan eladható. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a leggyorsabban és a lehető legmagasabb áron adjam el a rám bízott ingatlant.Elérhetőségeim


Cím: 2619 Legénd Petőfi Sándor út 109.


e-mail: agotaszilvasi@gmail.com


Web: https://urbanotthon.com
Urban OtthonMUNKATÁRSAINK


Szilvási Ágota
Szilvási Ágota
ingatlanreferens
Kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://urbanotthon.com weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Urban Otthon

Hiba történt!